5/5

5 stjerner på Google

Panasonic NZ35YKE Aircon

Luft til luft varmepumpe

Panasonic NZ35YKE Aircon

Nordic R32-Kølemiddel (NY 2023 model) med indbygget wifi

Pris: kr. 17.995,-

Priser er incl. moms og standard montering

Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere NZ35YKE. Den har nu fået et mere miljøvenligt kølemiddel R32 og et helt nyt lækkert design. Derudover er lydniveauet på indedelen nu helt ned på 19 db. og så har den indbygget wifi.

Med denne helt nye varmepumpe fra Panasonic vil du opnå et meget behageligt indeklima, hele året rundt. Varmepumpens mange indstillingsmuligheder gør, at du kan tilpasse den efter netop dine behov. Med sommerhusfunktion kan du trygt lade dit hus overvintre. Varmepumpen kan nemlig indstilles trinløst i intervallet +8 til +15 grader, og har et maksimim setpunkt på 30 grader.

Nanoe X luftrensesystem fjerner lugt og hæmmer bakterier, svampe, pollen, virus og cigaretrøg.

Panasonic varmepumpe har autocomfort system der registrerer indeklimaet, og skifter automatisk til energibesparende tilstand, når ingen er i rummet.

Med Panasonic Inverter+ system sparer du helt op til 50% på energien.

Mærker & egenskaber

Specifikationer

  • Energiklasse varme/ køl A++/A++
  • SCOP 5,00
  • SEER 8,00
  • Varmeeffekt 7,40 KW.
  • Varme areal 30-135 m2
  • Køleeffekt 4,00 KW.
  • Køle areal 0-50 m2
  • Arbejdsområde varmedrift -25C - +24C
  • Arbejdsområde køledrift -15C - +43C

Datablad for Panasonic NZ35YKE Aircon

Læs eller download databladet for produktet.

Specialister i varmepumper

Sådan gør vi en forskel for dig

Hos Gram Energi er du som kunde vigtig for os. Du er en del af vores mission om at skabe bæredygtige og behagelige boliger og lokaler. Som din foretrukne specialist inden for luft til vand, luft til luft varmepumper og solceller, går vi skridtet videre ved at integrere både autoriserede VVS- og el-installatører med vores erfarne kølemontører. Dette garanterer en sikker og effektiv installation, alt sammen under ét tag. Som Panasonic Pro Partner sørger vi samtidig for garanti på alle produkter, samt en sikkerhed i at vores ansatte altid er opdateret på nyeste udviklinger.

Når du vælger at investere i din bolig eller bygnings komfort med en varmepumpe eller et airconditionanlæg fra os, sørger vi for en tæt dialog fra start. Her dykker vi ned i netop din boligs unikke behov, så vi kan guide dig til den optimale løsning. Vores mål er at sikre, at du opnår det perfekte indeklima og en betydelig energibesparelse. Vi står også klar til at foretage nøjagtige energiberegninger og tilbyder en fuld servicepakke, der inkluderer levering og montering på hele Sjælland. Skriv eller ring direkte til os her og så tales vi ved.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Se vores andre produkter

Relaterede produkter

Luft til luft varmepumpe

Denne nye model fra Panasonic erstatter Panasonics populærere NZ25YKE. Den har nu fået et mere miljøvenligt...

Pris: 14.495 DKK

Priser er incl. moms og standard montering

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1