5/5

5 stjerner på Google

Panasonic SMS modul

Tilbehør

Panasonic SMS modul

Pris: kr. 2.495,-

Priser er incl. moms
Ved køb sammen med varmepumpe kr. 1.875 inkl. moms

Med den lille smarte “CTSmall” SMS-Styring kan du, med din telefon fjernstyre din varmepumpe eller aircondition, uanset hvor i verden du befinder dig. Passer til alle Panasonic varmepumper. Et 2G/3G Sim-kort er det eneste der kræves for at fjernstyringen virker. Sim-kort Købes separat Tilsluttes til et almindelig 230 v stikkontakt. Forprogrammeret med de mest brugte driftsindstillinger.

Specifikationer

Specialister i varmepumper

Sådan gør vi en forskel for dig

Hos Gram Energi er du som kunde vigtig for os. Du er en del af vores mission om at skabe bæredygtige og behagelige boliger og lokaler. Som din foretrukne specialist inden for luft til vand, luft til luft varmepumper og solceller, går vi skridtet videre ved at integrere både autoriserede VVS- og el-installatører med vores erfarne kølemontører. Dette garanterer en sikker og effektiv installation, alt sammen under ét tag. Som Panasonic Pro Partner sørger vi samtidig for garanti på alle produkter, samt en sikkerhed i at vores ansatte altid er opdateret på nyeste udviklinger.

Når du vælger at investere i din bolig eller bygnings komfort med en varmepumpe eller et airconditionanlæg fra os, sørger vi for en tæt dialog fra start. Her dykker vi ned i netop din boligs unikke behov, så vi kan guide dig til den optimale løsning. Vores mål er at sikre, at du opnår det perfekte indeklima og en betydelig energibesparelse. Vi står også klar til at foretage nøjagtige energiberegninger og tilbyder en fuld servicepakke, der inkluderer levering og montering på hele Sjælland. Skriv eller ring direkte til os her og så tales vi ved.

Få et gratis tilbud?

Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Se vores andre produkter

Relaterede produkter

Panasonic Comfort Cloud-appen gør det muligt for dig nemt at styre og overvåge flere aircondition-enheder i...

Pris: 2.495 DKK

Priser er incl. moms

Få en flot afslutning på din udedel. Varmepumpeskjuleren leveres ubehandlet og er klar til at blive...

Pris: 1.795 DKK

Priser er incl. moms

Hus til udedel.

...

Pris: 2.695 DKK

Priser er incl. moms

Sommertilbud!

Se vores sommertilbud på de mest solgte luft til luft varmepumper: Panasonic CZ25KE, Panasonic NZ25YKE, Panasonic HZ25XKE
 og Panasonic Z25UFEAW-1