Service område

Varmepumpe Helsinge

Hvis du køber din Panasonic varmepumpe hos Gram Energi kan du spare op til 70% på din varmeregning!

Bor du i Helsinge og er interesseret i en bedre varmeløsning? Hos Gram Energi er vi eksperter i både varmeanlæg og klimaanlæg. Vores varmepumper er af højeste kvalitet, og vil forbedre dit indeklima. Varmepumpe Helsinge fra Panasonic er udstyret med nanoteknologi, der renser luften ved at fjerne støv, mug og vira. Ved at neutralisere forureningen i luften vil du få et bedre indeklima i dit hjem.

Gram Energi er medlem af Kølebranchens Miljøordning og Panasonic Pro Partners, hvilket garanterer høj kvalitet og god service. Ydermere tilbyder vi 5 års totalgaranti, som følger med din varmepumpe.

Vores varmepumper er specialtdesignet med henblik på den skandinaviske vinter, hvilket vil sige, at varmepumpe vil producere varme, selv hvis temperaturen udenfor skulle nå helt ned på -35 grader.

Derudover vil varmepumpens smarte teknologi registrere aktivitet i rummet, som det er installeret i. Den vil skifte til energibesparende tilstand, hvis der ikke er nogle mennesker i rummet, så du er sikret den billigste og mest miljøbevidste løsning. Sidst men ikke mindst har vores Panasonic varmepumpe Helsinge et meget lavt støjniveau, så de ikke generer din hverdag.

Hos Gram Energi vil trække energitilskuddet fra med det samme, så du kan spare mange penge, uden alt besværet. Køber du en Panasonic varmepumpe i Helsinge vil vores certificerede montører komme ud inden for 14 dage, så du hurtigt og nemt kan nyde din nye varmepumpe.

Er du interesseret i en Panasonic varmepumpe Helsinge, så kontakt Gram Energi i dag. Vi vender tilbage med et GRATIS og uforpligtende tilbud på den bedste varmeløsning til dine behov.