Service område

Varmepumpe Herlev

En varmepumpe er det korrekte valg, for dig som tænker på miljøet og på din varmeregning

Med en varmepumpe Herlev fra Gram energi, får du et produkt til en fast pris. Her er ingen ekstra omkostninger, og oven i det får du 5 års total garanti. Som certificerede kølemontører er vi selvfølgelig medlem af Kølebranchens miljøordning. KMO, som er din garanti for kvalitet og et ordentligt stykke udført arbejde.

En Panasonic varmepumpe er en varmepumpe med et meget lavt støjniveau og samtidigt får du et produkt der er i stand til at registrere om der er nogen tilstede i rummet. Hvis der ikke er det, så skifter den automatisk til energibesparende tilstand, som er godt for både miljø og for din varmeregning.

Få tilskud til din varmepumpe Herlev

Når du køber din varmepumpe igennem Gram energi, så sørge vi for at søge tilskuddet på din vegne. Det vil sige at du ikke selv behøver at foretage dig noget og som en ekstra bonus, så trække vi tilskuddet fra din regning, så du ikke selv behøver at lægge ud.

Vil du læse mere om hvad energitilskud er, så kan du læse mere på vores hjemmeside (https://www.gramenergi.dk/energitilskud/) eller på Energitilskud.info (http://energitilskud.info/)

Levering, montering og service af varmepumpe Herlev

Når du bestiller din varmepumpe igennem os, så sørger vi for at den er leveret og monteret indenfor 14 dage. Vi har masser af glade og tilfredse kunder i Herlev og omegn, og ønsker du at få gennemgået din nuværende varmeregning inden at du siger ja til en varmepumpe Herlev, så kontakt os i dag på telefon 70 88 29 94, for helt gratis og uforpligtende tilbud.

For at få den længste levetid på din varmepumpe, anbefaler vi at du får den serviceret mindst 1 gang om året. Hos Gram energi har du også mulighed for at købe en serviceaftale, sammen med din varmepumpe. Hvad den indeholder, priser med mere, kan du læse meget mere om her: https://www.gramenergi.dk/service-montage

Vi servicerer og monterer varmepumper på hele Sjælland. Har du brug for mere information om vores service aftale, varmepumpe Herlev eller noget helt andet, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 88 29 94.

Vi ser frem til at høre fra dig.