Service område

Varmepumpe Hornbæk

Med en varmepumpe fra Panasonic kan du spare op til 70% på din varmeregning!

Hvis du bor i Hornbæk og overvejer en ny varmepumpe, så vælg en Panasonic varmepumpe. Køb din Panasonic varmepumpe hos Gram Energi, og du er sikret et professionelt stykke arbejde. Gratis vil vi gennemgå din varmeløsning, og søger også energitilskuddet for dig, så vi kan trække det fra regningen. Det skyldes, at vores varmepumper er mere CO2 neutrale og miljøvenlige end andre varmekilder. Derfor bliver det både billigere og nemmere for dig, når du bestiller en varmepumpe hos os.

Hos Gram Energi er vi eksperter i varmepumper, aircondition og klimaanlæg. Vores varmepumper er miljøvenlige, samt af høj kvalitet. Med en varmepumpe fra Panasonic vil der følge 5 års totalgaranti, så du kan føle dig sikker på dit valg. Derudover er vi Panasonic Pro Partners, hvilket garanterer et ordenligt stykke arbejde og god kvalitet. Du kan altid kontakte os og høre mere om vores luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper.

Panasonic varmepumpe Hornbæk er udstyret med et luftrensesystem, som neutraliserer diverse vira, støv og bakterier i luften. Den renere luft vil bidrage til bedre indeklima hos dig. Varmepumperne er udviklet med specielt det nordiske klima i tankerne, hvilket betyder, at de kan producere varme, selv når temperaturen udenfor er nede på -35 grader.

Bor du i Hornbæk og køber en varmepumpe hos Gram Energi, er du sikret vores faste, lave priser. Så bliver du ikke overrasket over ekstra omkostninger. Vores varmepumpe Hornbæk kan blive leveret inden for 14 dage, hvor en af vores certificerede montører også sørger for at montere den for dig.

Kontakt os endelig, for at få et gratis tilbud uden forpligtelser.