Service område

Varmepumpe Hundested

Du kan spare op til 70% på din varmeregning med en Varmepumpe hos Gram Energi

Hos Gram Energi forhandler vi de populære varmepumper fra Panasonic, der er en super løsning hvis du står og mangler en varmepumpe Hundested.

De specielle varmepumper kan klare selv den hårdeste vinter, da de er specielt udviklet med netop det nordiske klima i tankerne. Dette betyder, at selv hvis temperaturen udenfor skulle ryge helt ned på -35 grader, vil varmepumpen kunne fungere og producere varme lige så godt.

Kunne du bruge en ny varmeløsning? Så overvej en varmepumpe Hundested fra Gram Energi. Varmepumperne benytter elementer fra nanoteknologien i et såkaldt Nano-G system til at give dig det bedst mulige indeklima. Nano-G systemet registrerer de bakterier og vira vi har i luften, neutraliserer dem, og efterlader dit hjem renere og med langt bedre indeklima.

Varmepumperne er desuden yderst behagelige, med et meget lavt støjniveau, der ikke generer dig og din husholdning. En luft til vand varmepumpe støjer meget lidt og kan anbefales, hvis støj skal undgåes.

Hos Gram Energi er vi eksperter i både aircondition, klimaanlæg og varmepumper. Vi er en virksomhed med fuld fokus på miljø og klima, der altid søger efter den bedste løsning til vores kunder. Vi er certificerede kølemontører, medlemmer af Kølebranchens miljøordning, KMO, og Panasonic Pro Partners. Derfor har vi også 5 års totalgaranti på alle vores varmepumper fra Panasonic.

Kontakt os i dag for et gratis tilbud uden forpligtelser. Vi kommer ud og gennemgår din varmeløsning for dig, sådan at vi sammen kan finde den bedste løsning til dig og din husholdning. Køber du også din varmepumpe Hundested hos os, vil vi stå for at søge energitilskuddet så du ikke selv behøver at lægge penge ud.