Service område

Varmepumpe Køge

Lad Gram Energi stå for din varmepumpe Køge og spar op til 70% på din varmeregning!

Hos Gram Energi er vi eksperter i Panasonic varmepumper. Vores varmepumper Køge fungerer desuden også som aircondition og klimaanlæg. Derudover har de et yderst lavt støjniveau, således at de ikke forstyrrer derhjemme.

De smarte varmepumper fra Panasonic bruger nanoteknologi til at rense luften hjemme hos dig. Varmepumpens Nano-G luftrensesystem registrerer og neutraliserer bakterier, vira og støv i luften, så du efterlades med ren luft og et bedre indeklima.

Ydermere skal du ikke være bange for at varmepumpen går i stykker, når det bliver rigtig koldt i den danske vinter. Varmepumperne fra Panasonic er nemlig lavet til at kunne producere varme, selv hvis det skandinaviske klima skulle give os -35 grader udenfor.

Vi er en virksomhed med fokus på kvalitet og miljøbevidsthed. Vores Panasonic Pro partnerskab er et bevis på dette.

Vi kører altid med de samme faste, lave priser, så din nye varmeløsning bliver til at betale. Køber du en Panasonic varmepumpe Køge har du desuden ret til energitilskud. Dette sørger vi personligt for at søge, så tilskuddet kan fratrækkes regningen med det samme. Således skal du ikke have penge op af lommen for at lægge ud.

Køb din nye Panasonic varmepumpe hos os. Hvis du skal have en varmepumpe i Køge eller omegn kan vi levere og installere din nye varmeløsning inden for 14 dage. Hvis du kontakter os i dag vil vi komme med et skræddersyet tilbud til dig, helt GRATIS, og du skal ikke vente længere end maks 24 timer.