Service område

Varmepumpe Liseleje

Køb din Panasonic varmepumpe hos os, og spar penge på din varmeregning og varmepumpe Liseleje!

Hos Gram Energi er vi en af Panasonics Pro Partners, hvilket er et garantistempel for kvalitet og pålidelighed. Derudover følger der 5 års totalgaranti på vores varmepumpe Liseleje.

Vores team hos Gram Energi er eksperter i klimaanlæg, aircondition og ikke mindst varmepumper. Køber du derfor din varmepumpe hos os er du ikke bare sikret faste lave priser, men også høj kvalitet og servicemindet behandling. Vi har leveret og monteret varmepumpen hos dig i Liseleje inden for 14 dage, uden at du skal betale ekstra. Derudover søger vi energitilskuddet for dig med det samme, så det fratrækkes din regning med det samme.

Det specielle ved vores Panasonic varmepumper er deres miljørigtige og energisparende egenskaber. Blandt andet er de udstyret med et såkaldt autocomfort system, der kan måle på et lokales indeklima, hvorvidt der befinder sig mennesker i det. Er lokalet tomt, vil varmepumpen skifte til energibesparende tilstand, hvilket både er godt for miljøet og din pengepung.

Varmepumperne fra Panasonic er lavet til at kunne fungere i hele Norden. Fordi de er specielt udviklet til at kunne holde til det nordiske klima kan de faktisk producere varme, selv hvis det udenfor bliver helt ned til -35 grader. Vælg derfor en Panasonic varmepumpe hos Gram Energi, da den virker, er miljørigtig, og energibesparende.

Benyt vores kontaktformular til at skrive til os, og vi vil vende tilbage med et GRATIS og uforpligtende tilbud. Sammen kan vi finde den bedste varmeløsning til netop dine behov. Hvis du vil spare op til 70% på varmeregningen, så kontakt os i dag.