Service område

Varmepumpe Nykøbing Sjælland

Nyd en behagelig temperatur med en Panasonic varmepumpe

Når du bestiller en varmepumpe Nykøbing Sjælland hos Gram energi, så kan du være sikker på at have et behageligt indeklima hele året, i dit hus eller sommerhus. En Panasonic varmepumpe fungerer nemlig også som et aircondition / klimaanlæg, så du kan nyde en kølig temperatur inde i dit hus eller sommerhus, på en varm sommerdag.

Miljøbevidst virksomhed

Hos Gram energi tænker vi meget på miljøet. Vi vil gerne være med til at gøre vores, for at vi i fællesskab skaber et bedre miljø for alle. Alle vores Panasonic varmepumper har meget høje SCOP og COP værdier, og er nogle af de førende produkter på markedet, indenfor deres felt.

COP-værdien er forholdet mellem den mængde strøm som din varmepumpe bruger, kontra hvor meget varme som den leverer til dit hus. Jo højerer værdien er, desto bedre er din varmepumpe.

SCOP-værdien er den samme som COP, men den giver blot et mere realistisk billede, da man måler SCOP-værdien over en hel sæson.

Gratis og uforpligtende tilbud på varmepumpe

Bor du i Nykøbing Sjælland eller omegn og ønsker et gratis uforpligtende tilbud på en varmepumpe Nykøbing Sjælland, så er du altid velkommen til at give os et kald på telefon 70 88 29 94, eller ved at udfylde vores formular her på siden. Vælger du den sidste løsning, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Som en ekstra service, så kommer vi gerne forbi dit hus eller sommerhus, og gennemgår din nuværende varmeløsning, så vi sammen kan finde frem til den helt rigtige løsning til dig og dit behov.

Har du nogle spørgsmål som du gerne vil have besvaret når vi kommer og gennemgår din nuværende varmeløsning, så må du meget gerne sende os dine spørgsmål på en e-mail til info@gramenergi.dk. På den måde har vi de bedste muligheder, for at give dig den bedst mulige service og løsning.