Service område

Varmepumpe Roskilde

Service salg og montering af varmepumpe i Roskilde

Når du vælger en Panasonic varmepumpe i Roskilde, kan du op til 70% på din varmeregning.

Gram Energi er en miljø- og kvalitetsbevidst virksomhed. Så når du vælger en varmepumpe fra Gram Energi, kan du være sikker på at alle miljøkrav er overholdt. Du er også sikret en varmepumpe i topkvalitet. Udover varmepumpe fungerer den også som aircondition og klimaanlæg.

Panasonic varmepumper Roskilde er udviklet specielt til det nordiske klima og producerer varme når det er -35 grader udenfor. Varmepumperne er udstyret med et Nano-G luftrensesystem. Det er med til at fjerne bakterier, støv, vira og mug i luften. Varmepumper Roskilde er intelligente, da de automatisk registrerer indeklimaet og kan opfange, hvis der ikke er nogle i rummet, og dermed skifte til energisparende tilstand.

Gram Energi er eksperter i varmpumper Roskilde og du er sikker på en professionel rådgivning, når du vælger os. Alle vores montører er certificerede kølemontører og vi er medlem af Kølebranchens miljøordning (KMO). Derudover er vi også Panasonic pro partner.

Når du vælger en varmepumpe i Roskilde, kommer Gram Energi gratis ud og gennemgår din varmeløsning. På den måde er du sikker på at du får den rigtig varmepumpe til dit behov. Vi arbejder altid med faste priser, så du ingen ekstra omkostninger har, når vælger en varmepumpe fra Gram Energi.

Vi leverer og monterer inden for 14 dage og tilbyder 5 års totalgaranti på din varmepumpe i Roskilde. Du er garanteret god service og vejledning, når du vælger en varmepumpe fra Gram Energi.