Service område

Varmepumpe Sjællands Odde

Vi servicerer og monterer varmepumper i hele Nordsjælland

Når du køber en varmepumpe, så skal der ifølge lovgivningen, udføres serviceeftersyn på pumper med en fyldning på mere end 1 kg, udføres et årligt serviceftersyn. Hos Gram energi har du muligheden for at købe et serviceeftersyn, når du køber din varmepumpe hos os. Et serviceeftersyn indeholder blandt andet rengøring af filter, kontrol af kølemiddelfyldning med mere.

Du kan læse meget mere om hvad vores serviceeftersynspakke indeholder via dette link: https://www.gramenergi.dk/service-montage/service-garanti/

Tilbehør til din varmepumpe Sjællands Odde

Som noget ekstra tilbyder vi også salg af tilbehør til din varmepumpe Sjællands Odde. Med den smarte “CTSmall”, har du blandt andet muligheden for at fjernstyre din varmepumpe fra din mobiltelefon, modtage alarmer ved for lav temperatur eller strømsvigt i dit hus eller sommerhus. Det gør smarte ved et Panasonic SMS modul er at du kan tænde din varmepumpe på vej i sommerhuset, så du kan være sikker på at komme frem til en behagelig temperatur.

Læs mere om vores SMS modul og andet tilbehør her: https://www.gramenergi.dk/tilbehor/

Varmepumpe eller Aircondition

Når du køber en Panasonic varmepumpe får du to produkter i et. De fungerer nemlig både som varmepumpe, men også som aircondition / klimaanlæg. Panasonic har skabt et produkt, som er perfekt til det nordiske klima. Den kan producere varme og være med til at holde dit hus eller sommerhus varmt, selv hvis temperaturen udenfor når ned på -35 grader.

Indhent tilbud på din nye varmpepumpe

Inden du bestemmer dig for hvilken varmepumpe som du skal have, så kommer vi gerne ud og gennemgår dit nuværende varmesystem, så vi i fællesskab kan finde den varmeløsning som passer bedst til jeres behov.

Kontakt os i dag på telefon 70 88 29 94 eller skriv til os på e-mail info@gramenergi.dk med dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op hurtigst muligt.