Service område

Varmepumpe Slagelse

Gram Energi er eksperter inden for varmepumper Slagelse, og du kan spare op til 40% ved at købe dem hos os!

Hos Gram Energi er vi certificerede kølemontører og Panasonic Pro Partners, hvilket betyder at du er sikret hjælp fra en kvalitets- og miljøbevidst virksomhed. Derudover tilbyder vi vores kunder fem års totalgaranti på varmepumper.

Panasonic varmepumper fungerer ikke blot som varmepumper, men også som klimaanlæg og aircondition. Derudover er de udstyret med det smarte Nano-G teknologi, som renser luften i dit hjem og fjerner bakterier, mug og støv i luften. På den måde får du et meget bedre og sundere indeklima.

På trods af varmepumpens yderst effektive luftrensesystem skal du ikke være bange for at blive generet. Varmepumperne er nemlig tæt på lydløse, med deres meget lave støjniveau.  Derfor er de også meget populære hos blandt andet børnefamilier eller familier med husdyr.

Hvis du køber en Panasonic varmepumpe i Slagelse er du også sikret effektivitet. Varmepumperne er udviklet specielt til at kunne holde til det kolde klima i Norden. Det betyder at varmepumpen fungerer upåklageligt helt ned til udetemperaturer på -35 grader. Luft til luft varmepumper og  luft til vand varmepumper er nogle meget billige varmekilder, som mange vælger til deres bolig.

Køber du din varmepumpe Slagelse hos os sørger vi desuden for at ansøge om energitilskuddet for dig, for at gøre det så nemt som muligt. Derfor skal du ikke skal lægge penge ud og beløbet trækkes fra din varmeregning med det samme.

Henvend dig til os med det samme, så vender vi tilbage inden for det næste døgn med et uforpligtende, gratis tilbud. Lyder det interessant vil vi levere og installere din varmepumpe i Slagelse inden for 14 dage.