Service område

Varmepumpe Sorø

Lad Gram Energi stå for din nye varmeløsning i Sorø

Vi er eksperter i både varmepumper, klimaanlæg og aircondition. Vi er medlem af Kølebranchens Miljøordning, KMO, samt certificerede kølemontører. Derudover er vi Panasonic Pro Partners, hvilket er din garanti for et ordentligt stykke arbejde og hele 5 års totalgaranti.

Hvis du køber din nye Panasonic varmepumpe i Sorø hos Gram Energi er du sikret både høj kvalitet og et miljøvenligt og energibesparende produkt. Panasonic varmepumperne kan selv registrere om der er folk i rummet, og skifter selv til energibesparende tilstand, hvis rummet er tomt.

Når du vælger en Panasonic varmepumpe i Sorø skal du ikke være bange for ekstra larm, da varmepumperne har et meget lavt støjniveau. Varmepumperne er udstyret med et nanoteknologi-baseret luftrensesystem, der giver dig det bedst mulige indeklima ved at rense luften for støv og bakterier.

Varmepumperne fra Panasonic kan klare lidt af hvert. De er speciallavet til at kunne klare det nordiske klima, sådan at varmepumpen vil producere varme selv ved temperaturer ned til -35 graders frost udenfor. Luft til luft varmepumper er valget som mange tager, når der skal en ny varmekilde til i boligen, men luft til vand varmepumper.

Når du køber en Panasonic varmepumpe har du ret til et energitilskud. Tilskuddet søger vi for dig, sådan at du ikke skal lægge penge ud, og tilskuddet kan trækkes fra regningen med det samme.

Vi kører altid med faste, lave priser. Derfor er der ingen grimme overraskelser når du køber din nye varmepumpe i Sorø. Kontakt os i dag via kontaktformularen og vi vil vende tilbage med et tilbud inden for 24 timer. Det er både gratis og uforpligtende!

Vi leverer og installerer din nye varmepumpe i Sorø, inden for 14 dage.