Service område

Varmepumpe Tisvilde

Spar op til 40 % på din varmepumpe Tisvilde ved at købe en fra Panasonic hos Gram Energi!

Der er mange grunde til at købe en Panasonic varmepumpe hos Gram Energi, hvis du bor i Tisvilde. Først og fremmest er vi Panasonic Pro Partners, hvilket betyder, at vi opretholder højkvalitet og pålidelighed. Dette betyder også at vi tilbyder 5 års totalgaranti på din varmepumpe.

Vi er eksperter i klimaanlæg, aircondition og ikke mindst varmepumper hos Gram Energi. Vores varmepumpe Tisvilde fra Panasonic er specielt udviklet til det nordiske klima, hvilket betyder, at den vil opvarme dit hjem selv når det er meget koldt udenfor. Varmepumperne er også udstyret med et autocomfort system, som vil registrere, om der er mennesker i rummet, og skifte til energibesparende tilstand, hvis rummet er tomt. Altså er varmepumpen både effektiv og energibesparende.

En varmepumpe fra Panasonic er udstyret med et rensesystem, der ved hjælp af nanoteknologi forbedrer luftkvaliteten. Den neutraliserer støv og bakterier i luften, og giver dig et forbedret indeklima og bedre velvære.

Hos Gram Energi er vi en kvalitets- og miljøbevidst virksomhed. Hvis du bor i Tisvilde kommer vi gratis ud og gennemgår din nuværende varmeløsning og hjælper til en bedre løsning. Vi kører med faste, lave priser og søger energitilskuddet for dig, så det kan trækkes fra regningen med det samme.

Ønsker du at købe en varmepumpe hos Gram Energi bliver den leveret og monteret i Tisvilde inden for 14 dage. Alle vores montører er certificerede montører, og udfører et professionelt stykke arbejde. Udfyld vores kontaktformular for at blive kontaktet med at uforpligtende tilbud.