200m Luft til luft Varmepumpe

Varmepumpe til 200m2

Montering og Installering af Luft til vand Varmepumper til rum på 200m 

Luft til luft varmepumpe til 200 m2

Til større boliger, bygninger og rum på 200 m2, der er velisolerede og bliver opvarmet med vandbåret varme, er en luft til vand varmepumpe en god løsning.

En luft til vand varmepumpe til 200 m2 fungerer ved, at en udendørs del omdanner energien i luften udenfor til varmt vand, der kan fungere som opvarmning i vandbårne varmeapparater til radiatorer og gulvvarme.

Varmepumpen bruger dermed ikke nogen fossile brændstoffer som olie eller gas, men bruger luften som energikilde. Du har derfor heller ikke udgifter til brændsel, og så snart luft til vand varmepumpen er installeret, kræver den ingen daglig vedligehold.
Det betyder, at du får en billigere varmekilde, hvor du kan spare på strømmen, og du opvarmer din bolig eller dit kontor på en miljøvenlig måde.

 

Kontakt os for et tilbud

 

 

 

 

Det oplagte valg til 200 m2

Når du skal finde en varmekilde til et rum eller en bolig på 200 m2, er det vigtigt at tage antallet af kvadratmeter og behovet for opvarmning med i overvejelserne. Er de 200 m2 opvarmet med et vandbåret system, eller kan det installeres, er en luft til vand varmepumpe det oplagte valg som varmekilde. En luft til vand varmepumpe sørger for en god fordeling af varmen gennem radiatorerne eller gulvvarmen, så hele rummet eller boligen opvarmes jævnt. En varmepumpe til 200 m2 kan også opvarme brugsvandet, så der er varmt vand i hanerne.
Alt efter din bolig og dine krav til en varmekilde, er det vigtigt at finde en varmepumpe, som matcher dine behov.

 

 

 

Luft til luft varmepumpe til 200 m

Selvom en luft til vand varmepumpe er et godt valg for den mest optimale fordeling af varme på rum op til 200 m2, så er det også muligt at installere en luft til luft varmepumpe. På det store antal kvadratmeter kan det være optimalt at installere to af den slags varmepumper, for at luften kan cirkulere bedst muligt og opvarme mest muligt.

Luft til luft varmepumper fungerer ved, at en enhed udvinder energien i luften udenfor, som føres ind i boligen, for at varme rummet op med varm luft. Den kan også bruges til at køle om sommeren. Selvom en luft til luft varmepumpe er en simpel energikilde og rigtig god til mindre boliger som sommerhuse og kolonihaver, er den stadig afhængig af, at luften kan cirkulere for den bedste opvarmning.
Har man et større rum på 200 m2, vil der derfor skulle to luft til luft varmepumper til eller en luft til vand varmepumpe med et vandbåret varmesystem. Det giver den bedste varmefordeling. Både en luft til luft og luft til vand varmepumpe er grønne, miljøvenlige og billige i drift.
Kontakt os hos Gram Energi og få en professionel vurdering af, hvilken type og model varmepumpe, der vil passe bedst til dine behov